Previous
Next

Extra sfeervol met écht hout op de vloer!

De natuurlijke uitstraling van een houten vloer zorgt direct voor een warme sfeer. Het woongenot verhoogd doordat warmte langer wordt vastgehouden. 

Het unieke karakter van parket

Elke houten vloer is sfeervol en warm, maar tegelijkertijd ook uniek. De natuurlijke structuur en tekening zorgt voor een geheel eigen karakter; met een bijna onbeperkte keuze! Door combinaties van legpatroon, houtsoort, kleur en afwerking maak je van een houten vloer altijd je eigen unieke vloer. Een houten vloer geeft inhoud aan jouw woonstijl, jouw karakter en smaak.

Hout is warm en behaaglijk

Een houten vloer is de basis voor een perfect binnenklimaat. Het hout neemt de omgevingstemperatuur aan en houdt die lang vast. Deze natuurlijke eigenschap maakt een houten vloer bij uitstek geschikt voor de combinatie met vloerverwarming en -koeling

Met een houten vloer creëer je een behaaglijke, comfortabele omgeving waarin je dagelijks geniet van de sfeer, karakter en natuurlijke schoonheid.

Mooi en eerlijk

Hout is een eerlijk, natuurlijk materiaal. Elke plank en elk vloerdeel is anders. Hout wordt door gebruik zelfs mooier. Het hout verkleurt geleidelijk. Door het hout op de juiste manier te onderhouden heb je een leven lang plezier aan de parketvloer.

Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter.  Welke houtsoort je ook kiest, het hout ziet er altijd mooi en levendig uit.

 

Voor welke sfeer kies jij in huis? Laat je inspireren!