Previous
Next

Zorg voor sfeer met écht hout!

De natuurlijke uitstraling van een houten vloer zorgt voor een behaaglijke sfeer, warmte wordt langer vastgehouden en het woongenot ligt op een hoger niveau.

Uniek karakter

Elke houten vloer is sfeervol en warm, maar tegelijkertijd ook uniek. De natuurlijke structuur en tekening zorgt voor een geheel eigen karakter; met een bijna onbeperkte keuze! Door combinaties van legpatroon, houtsoort, kleur en afwerking maak je van een houten vloer altijd je eigen vloer. Een houten vloer geeft inhoud aan jouw stijl, jouw karakter en smaak.

Warm en behaaglijk

Een houten vloer is de basis voor een perfect binnenklimaat. Hij neemt de omgevingstemperatuur aan en houdt die lang vast. Deze natuurlijke eigenschap maakt een houten vloer bij uitstek geschikt voor de combinatie met vloerverwarming en -koeling

Zo creëer je een behaaglijke, comfortabele omgeving waarin je dagelijks geniet van de keuze voor een vloer met sfeer, karakter en natuurlijke schoonheid.

Mooi en eerlijk

Hout is een eerlijk, natuurlijk materiaal. Het verkleurt langzaam, oogt levendig door de structuren met  nerven, kwasten en  andere natuurlijke kenmerken, maar is vooral heel mooi. 

Waarom willen bijvoorbeeld pvc-vloeren zo graag op hout lijken? Natuurlijk, omdat echt hout zo mooi is! Maar dan slagen ze daar alleen op het eerste gezicht in; ze hebben niet het karakter, niet de waarde, niet de warmte én niet het comfort van houten vloeren.

Voor welke sfeer kies jij? Laat je inspireren!