Previous
Next

Een houten vloer is een duurzame keuze

Op tal van aspecten blijkt dat hout op de vloer een waardevolle investering is. Zo’n vloer groeit met je mee, met jou en je gezin, met de jaren en met je huis. Beoordeel dan eens de meerkosten van een houten vloer; dat levert je een verrassend positief kostenplaatje op. Je verdient het dubbel en dwars terug! Naast al deze persoonlijke voordelen is hout bovendien de meest duurzame vloer die er bestaat.

Tijdloos

Zijn natuurlijke uitstraling maakt de houten vloer tijdloos. Ongevoelig voor modegrillen blijft jouw vloer jarenlang mooi en sfeervol. Natuurlijke verkleuring maakt de houten vloer met de jaren mooier.

Hieronder drie korte video’s met argumenten waarom een houten vloer   een betere keuze is dan een pvc-vloer.

Gaat lang mee

Over de levensduur van een houten vloer bestaat geen twijfel; met minimaal onderhoud gaat een houten vloer generaties lang mee! Beschadigingen laten zich eenvoudig herstellen.  

 

Trends

De houten vloer is makkelijk aan te passen qua kleur en glans. Kleurentrends in binnenhuisarchitectuur zijn eenvoudig te volgen. Licht of donker, glans of mat, een felle kleur of juist de natuurlijke kleur, hout past zich eenvoudig aan jouw wensen aan.

Waardevol en waardevast

Een mooie houten vloer is niet alleen een lust voor het oog, maar hij verhoogt ook de waarde van je huis! Twee opties bij een verhuizing: je demonteert de vloer en neemt hem mee naar het nieuwe huis of je incasseert de meerwaarde bij de verkoop.